Advertisement

Marcao Kerem Aktürkoğlu Kavgası : Marcao kimdir? Galatasaray maçında Kerem Aktürkoğlu'na ... / Marcao ile kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga geceye damga vurdu.

Marcao Kerem Aktürkoğlu Kavgası : Marcao kimdir? Galatasaray maçında Kerem Aktürkoğlu'na ... / Marcao ile kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga geceye damga vurdu.. Kerem aktürkoğlu ile marcao arasında yaşanan olaylar tüm takımda huzuru kaçırdı. Maç sırasında takım arkadaşı marcao'nun şiddetine maruz kalan kerem aktürkoğlu neye uğradığını şaşırdı. Galatasaraylı marcao'nun, takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saldırmasını yorumcular değerlendirdi. Brezilyalı stoper, genç oyuncuyla yaşadığı tartışma sonrası sinir krizi geçirdi, üzerine koşarak kafa attı. Bugün itibariyle kerem aktürkoğlu'nun şevki kırılmış olabilir.

Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı!. Galatasaraylı futbolcular marcao ve kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga sonrasında herkes bu iki futbolcunun neden kavga ettiğini merak etti. Dakikasında saha bir anda karıştı. Kavga, sosyal medyada geniş yankı buldu. Peki takım arkadaşları marcao ve kerem aktürkoğlu neden kavga etti?

Marcao & Kerem Aktürkoğlu | Giresunspor 0-2 Galatasaray ...
Marcao & Kerem Aktürkoğlu | Giresunspor 0-2 Galatasaray ... from www.sporsun.com
Brezilyalı futbolcu marcao, geçtiğimiz yıl da hazırlık maçı sırasında halil dervişoğlu ile tartışmıştı. Dakikasında marcao, kerem aktürkoğlu'na saldırırken, yumruklar savurdu. Maç sırasında takım arkadaşı marcao'nun şiddetine maruz kalan kerem aktürkoğlu neye uğradığını şaşırdı. Marcao takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na neden saldırdı? Hem kerem'in gençliğini koruyacağız, marcao'ya da gereken neyse yapacaksak biz yapacağız. Bugün itibariyle kerem aktürkoğlu'nun şevki kırılmış olabilir. Süper lig'de yeni sezonun ilk maçında deplasmanda giresunspor ile karşılaşan galatasaray'da kavga krizi yaşanıyor. Galatasaraylı marcao ile kerem aktürkoğlu, saha ortasında birbirine girdi.

Hatta zaman zaman birbirimize saldırma noktasına geliriz, yumruk yumruğa bile kavga edilir.

Kerem bizim genç ve kıymetlimiz. Brezilyalı futbolcu marcao, geçtiğimiz yıl da hazırlık maçı sırasında halil dervişoğlu ile tartışmıştı. Brezilyalı stoper, genç oyuncuyla yaşadığı tartışma sonrası sinir krizi geçirdi, üzerine koşarak kafa attı. Hatta zaman zaman birbirimize saldırma noktasına geliriz, yumruk yumruğa bile kavga edilir. Galatasaraylı marcao ile kerem aktürkoğlu, saha ortasında birbirine girdi. Peki marcao ve kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavganın sebebi neydi? Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı. Kavga, sosyal medyada geniş yankı buldu. Mücadeleye marcao'nun kerem aktürkoğlu'na saha içinde attığı yumruk damga vurdu. Kimsenin kimseye bir şey yapmasına müsaade etmeyiz. Galatasaray süper lig'de yeni sezonun ilk haftasında giresunspor'un konuğu oldu. Galatasaraylı marcao ile kerem aktürkoğlu arasında tartışma yaşadı. Marcao, kerem aktürkoğlu'nun yaptığı harekete sinirlenip takım arkadaşına yumruk attı.

Galatasaraylı marcao'nun, takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saldırmasını yorumcular değerlendirdi. Maç sırasında takım arkadaşı marcao'nun şiddetine maruz kalan kerem aktürkoğlu neye uğradığını şaşırdı. Dakikasında marcao, kerem aktürkoğlu'na saldırırken, yumruklar savurdu. Kerem bizim genç ve kıymetlimiz. Hatta zaman zaman birbirimize saldırma noktasına geliriz, yumruk yumruğa bile kavga edilir.

Marcao, takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na saldırdı
Marcao, takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na saldırdı from static.birgun.net
Mücadeleye marcao'nun kerem aktürkoğlu'na saha içinde attığı yumruk damga vurdu. Marcao ile takım arkadaşı kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga olayı maça damga vurdu. Süper lig'de yeni sezonun ilk maçında deplasmanda giresunspor ile karşılaşan galatasaray'da kavga krizi yaşanıyor. Marcao ile kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga geceye damga vurdu. Brezilyalı stoper, genç oyuncuyla yaşadığı tartışma sonrası sinir krizi geçirdi, üzerine koşarak kafa attı. İşte marcao ile kerem aktürkoğlu arasında yaşanan kavga anı pic.twitter.com/uwfoxwq0cj. Galatasaraylı marcao'nun, takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saldırmasını yorumcular değerlendirdi. Maça galatasaraylı oyuncular marcao ile kerem aktürkoğlu arasındaki kavga damga vurdu.

Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı!.

Hatta zaman zaman birbirimize saldırma noktasına geliriz, yumruk yumruğa bile kavga edilir. Giresunspor maçında kerem aktürkoğlu'nu dövmeye kalktı! Marcao ve kerem aktürkoğlu neden kavga etti? Galatasaraylı futbolcular marcao ve kerem aktürkoğlu, giresunspor maçında kavga etti. Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı. Maça galatasaraylı oyuncular marcao ile kerem aktürkoğlu arasındaki kavga damga vurdu. Kerem bizim genç ve kıymetlimiz. Galatasaraylı marcao ile kerem aktürkoğlu, saha ortasında birbirine girdi. Marcao, kerem aktürkoğlu'nun yaptığı harekete sinirlenip takım arkadaşına yumruk attı. Dakikasında saha bir anda karıştı. Kimsenin kimseye bir şey yapmasına müsaade etmeyiz. Marcao ile takım arkadaşı kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga olayı maça damga vurdu. Süper lig'de yeni sezonun ilk maçında deplasmanda giresunspor ile karşılaşan galatasaray'da kavga krizi yaşanıyor.

Merak edilen tüm soruları sizler için cevapladık. Galatasaraylı marcao ile kerem aktürkoğlu, saha ortasında birbirine girdi. Galatasaray süper lig'de yeni sezonun ilk haftasında giresunspor'un konuğu oldu. Kerem aktürkoğlu, müsait pozisyonda golü atamayınca marcao, kızgın bir şekilde arkadaşına söylenmeye başladı. Giresunspor maçında kerem aktürkoğlu'nu dövmeye kalktı!

Kerem Aktürkoğlu'na saldırmıştı! Marcao ilk kez konuştu ...
Kerem Aktürkoğlu'na saldırmıştı! Marcao ilk kez konuştu ... from static.daktilo.com
Brezilyalı futbolcu marcao, geçtiğimiz yıl da hazırlık maçı sırasında halil dervişoğlu ile tartışmıştı. Brezilyalı stoper, genç oyuncuyla yaşadığı tartışma sonrası sinir krizi geçirdi, üzerine koşarak kafa attı. Marcao ile kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga geceye damga vurdu. Dakikasında saha ortasında kerem'e önce kafa attı,. Dakikasında saha bir anda karıştı. Kerem aktürkoğlu ile marcao arasında yaşanan olaylar tüm takımda huzuru kaçırdı. Marcao, kerem aktürkoğlu'nun yaptığı harekete sinirlenip takım arkadaşına yumruk attı. Kerem aktürkoğlu, müsait pozisyonda golü atamayınca marcao, kızgın bir şekilde arkadaşına söylenmeye başladı.

Galatasaraylı marcao ile kerem aktürkoğlu arasında tartışma yaşadı.

Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı!. Giresunspor maçında kerem aktürkoğlu'nu dövmeye kalktı! Brezilyalı stoper, genç oyuncuyla yaşadığı tartışma sonrası sinir krizi geçirdi, üzerine koşarak kafa attı. Bugün itibariyle kerem aktürkoğlu'nun şevki kırılmış olabilir. Merak edilen tüm soruları sizler için cevapladık. Çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve marcao kerem aktürkoğlu'na önce kafa attı ardından yumruk salladı. Maç sırasında takım arkadaşı marcao'nun fiziksel saldırısına uğrayan kerem. Galatasaraylı marcao'nun, takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saldırmasını yorumcular değerlendirdi. Galatasaraylı marcao ile kerem aktürkoğlu arasında tartışma yaşadı. Marcao, kerem aktürkoğlu'nun yaptığı harekete sinirlenip takım arkadaşına yumruk attı. Galatasaraylı futbolcular marcao ve kerem aktürkoğlu, giresunspor maçında kavga etti. Marcao ile kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga geceye damga vurdu. Peki takım arkadaşları marcao ve kerem aktürkoğlu neden kavga etti?

Posting Komentar

0 Komentar